Generatorscenen på Ordkraft Festival 16. – 18. april 2020 søger frivillige. Din største opgave er at være omkring Generatorscenen, gå lidt til hånde og sørge for at publikum og de optrædende føler sig hjemme og er godt tilpas.Så kom bare som du er – det er sådan vi bedst kan lide dig.

I år bliver det både sjovt og krads og vigtigt, alt det der kommer til at foregå på Generatorscenen.

Du får selvfølgelig partout armbånd til festivalens 3 dage og god forplejning. Hertil en masse nye venner. Hvis der er forfattere du gerne vil høre på festivalens andre scener laver vi bare “vagtskemaet”, så alle får deres ønsker opfyldt. Hvis du bare kan nogen af dagene er det også helt fint.

Det plejer at være tre ualmindelige gode dage. Du vil sikkert også gerne lige høre lidt om hvad scenens koncept er i år, så det kommer her:

Generatorscenen er et fængsel og publikum de indsatte

Ordkraft Festival 2020 undersøger individuel og kollektiv identitet ud fra spørgsmålet ”Hvem er du?”

I den anledning omdannes Generatorscenen til et fængsel med publikum som de indsatte; indsatte der igen skal gøres til kritiske samfundsborgere – og dem der skal hjælpe dem dertil, er de forfattere, kunstnere og andre fagfolk som gæster scenen.

Hvad sker der når toneangivende medier og masserne stempler enkeltpersoner som amoralske og onde – for hvordan er det egentlig, retmæssigt eller uretmæssigt, at blive sat i skammekrogen og hængt ud af medierne, systemet eller folkedomstolen? Hvordan er det at få ens offentlige identitet dikteret af massernes krav på forsimpling, skandale og syndebukke?

Del celle med Det Dårlige Selskab

I generatorfængslet arbejder vi ud fra dette terapeutiske slogan:

”Alle har lavet noget ulovligt, så kom og få din straf på Generatorscenen – ryk direkte i fængsel og del celle med Det Dårlige Selskab”

Skriv til jorgen.dissing@aalborg.dk, hvis du gerne vil være frivillig.Sponsorerne af Ordkraft

Følg os