Lars Lilholt kaster sin kærlighed på åbningen af Ordkraft 2019.

Det gennemgående tema for Ordkraft Festival 2019 er kærlighed! Så hvad var mere naturligt end at bede sangeren og sangskriveren Lars Lilholt om at markere det universelle begreb ved åbningen af Ordkraft med sin udødelige Giro 413-klassiker ”Kald det kærlighed”?

Det var Lars heldigvis med på, så der er lagt op til en omgang smuk fællessang, når Ordkraft 2019 fløjtes i gang fra scenen i Royal Stage på Nordkraft i hjertet af Aalborg. Og efter åbningen har Lars Lilholt indvilget i at stille op til en samtale om sit efterhånden lange liv i underholdningens tjeneste. Lige fra bandet ”Kræn Bysted” over ”Lilholt Band” – de lyse nætters orkester – med skiftende besætninger, ”Dalton Trioen” med legekammeraterne Allan Olsen og Johnny Madsen til de seneste års solooptræden.

 

Festlig fornøjelig og folkelig åbning

Udover Lars Lilholts sang ligger det fast, at rådmand for kultur og fritid i Aalborg, Mads Duedahl, får ordet for at byde velkommen til Aalborg. Den officielle åbningstaler er ikke på plads endnu, og det samme gælder modtageren af årets Ordkraft-pris. Men under alle omstændigheder tør vi godt love, at starten på Ordkraft Festival 2019 bliver festlig, fornøjelig og folkelig i ordets bedste betydning.

 

Kærlighed på programmet

Der arbejdes på højtryk med kærlighedstemaet i de forskellige redaktioner, og vi glæder os til at præsentere programmet for publikum tre dage i april 2019 – den 11., 12. og 13. – og folde temaets utallige nuancer ud i Nordkrafts inciterende omgivelser.

Jørgen Pyndt, Formand for Foreningen OrdkraftSponsorerne af Ordkraft

Følg os