Skuespilleren, forfatteren, foredragsholderen og præsidenten for AIDS Fondet, Susse Wold, holder åbningstalen ved den 9. Ordkraft Festival i en ubrudt række, og det sker torsdag den 11. april kl. 13 på Royal Stage i Kulturcenter Nordkraft i Aalborg.

Susse Wold er én af sin generations mest betydende og talentfulde kunstnere, og hun huskes for en lang række fremtrædende præstationer indenfor teater, film, TV, radio, oplæsning, foredrag – og sit samfundsengagement har hun vist gennem flere end 25 år som præsident for AIDS Fondet. Hendes to erindringsbøger fortæller om et eftertænksomt og reflekterende, men også livsglad og underholdende menneske.

I sin åbningstale vil Susse Wold beskæftige sig med det tema, der er valgt som det gennemgående for dette års festival: Kærligheden. Og efter åbningen af festivalen vil hun deltage i en længere samtale om sin nye erindringsbog, ”Bevægelse”, der følger op på den første erindringsbog, ”Fremkaldt”, der udkom for ti år siden. Samtalen finder sted torsdag den 11. april kl. 15.30 på Royal Stage, hvor journalist Ralf Gottschalck Dahl fra Danmarks Radio i Aalborg sidder overfor Susse Wold.Sponsorerne af Ordkraft

Følg os