Generatorscenen omdannes i 2019 til et spirituelt fællesskab for kærlighed.

Et fællesskab der på både indlevende, nærværende, æstetisk og kritisk vis prædiker kærlighedens budskab; både den fysiske, den kosmiske og den spirituelle. Fordi vi synes at verden og verdens mennesker har brug for kærlighed i en tid hvor dommedagsprofetierne aldrig har syntes virkeligere eller tættere på.

Kærlighed er at forene sig og hvem kunne være bedre til det end mennesket som stiftede det kosmiske parti for udbredelse af kosmisk kærlighed. Vi præsenterer derfor Master Fatman, der vil fungere som gennemgående samlingspunkt alle tre dage under festivalen, og det er også mesteren der i samarbejde med Ordkraft kuraterer Generatorscenens indhold.

Nyd kærligheden med Master Fatman

Vi tror på at den altomfavnende kærlighed er den rigtige vej frem anno 2019. Vi er nysgerrige mennesker og mange af os kunne måske godt tænke os at leve i et spirituelt fælleskab hvis vi turde bryde ud af vores ”almindelige” liv. Det er bla. derfor Generatorscenen springer ud som kærlighedsretreat til april –  og vi er sikre på at mange af jer derude har det ligesom os. Så kom og nyd kærligheden i selskab med Master Fatman, en masse kærlige medmennesker og ikke mindst jer selv.

Få hjælp af en forfatter til at skrive kærlighedsbreve

Der vil være faste indslag hver dag: Kramme-workshop, meditationer og stilletimen hvor Master Fatman sover på scenen. Og fællesskabet vil få besøg at en lang række kunstnere, forfattere, fagpersoner og spirituelle, der alle vil byde ind med deres til kærlighedsoverflødighedshornet – fra 1800-tallets kyssekult på Mors over fri procesdans til at kendte forfattere hjælpe dig med at skrive det kærlighedsbrev du altid har drømt om at sende.

Det bliver anderledes på Generatorscenen i 2019, dejlig varmt og dybtfølt anderledes.

Sponsorerne af Ordkraft

Følg os