Generatorscenen omdannes i 2019 til et spirituelt fællesskab for kærlighed.

Generatorscenen på Ordkraft bliver i 2019 omdannet til et spirituelt fællesskab med kærlighed for øje. Et fællesskab der på både indlevende, nærværende, æstetisk og kritisk vis prædiker kærlighedens budskab; både den fysiske, den ægte og den frie. Fordi vi synes at verden og verdens mennesker har brug for kærlighed i en tid hvor dommedagsprofetierne aldrig har været tættere på.

Kærlighed er at forene sig og hvem kunne være bedre til det end mennesket som stiftede et parti for udbredelse af kosmisk kærlighed, aka Master Fatman. Master Fatman vil fungere som gennemgående samlingspunkt alle tre dage under festivalen.

Nyd kærligheden med Master Fatman

Vi tror på at den altomfavnende kærlighed er den rigtige vej frem anno 2019. Vi er nysgerrige mennesker og mange af os kunne måske godt tænke os at leve i et spirituelt fælleskab hvis vi turde bryde ud af vores ”almindelige” liv. Det er bla. derfor Generatorscenen springer ud som kærlighedsretreat til april –  og vi er sikre på at mange af jer derude har det ligesom os. Så kom og nyd kærligheden i selskab med Master Fatman, en masse kærlige medmennesker og ikke mindst jer selv.

Få hjælp af en forfatter til at skrive kærlighedsbreve

Der vil være faste indslag: Omfavnelses-workshop, meditationer og stilletimen hvor du får Master Fatman til at sove på scenen. Og fællesskabet vil få besøg at en lang række kunstnere, forfattere, musikere, fagpersoner og spirituelle, der alle vil byde ind med deres til kærlighedsoverflødighedshornet – fra en kyssekult på Mors og koncert med Lise Westzynthius og Bjørn Rasmussen over spirituel slåskamp til at forfatterne Morten Ramsland og Karen Fastrup hjælper dig med at skrive det kærlighedsbrev du altid har drømt om at sende.

 

Det bliver anderledes på Generatorscenen i 2019, dejlig varmt og dybtfølt anderledes. We mean it man!

Sponsorerne af Ordkraft

Følg os