Velkommen til Ordkrafts nye hjemmeside

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen på Ordkrafts nye hjemmeside, der først og fremmest har fået et visuelt løft og er blevet gjort mere mobilvenlig.

På hjemmesiden vil du, som altid, kunne finde de seneste nyheder om festivalen, en præsentation af de medvirkende, information om foreningen Ordkraft samt kontaktoplysninger, oversigt over lokalerne i Nordkraft og parkeringsmuligheder.

Billetsalget er i gang

Du har naturligvis også adgang til billetsalget her på hjemmesiden. Billetsalget er i gang, så du kan købe din billet allerede nu – en dagsbillet koster 125,- og en partoutbillet 300,-. Den giver adgang til tre dages ord- og litteraturfestival med mere end 100 ordsmede på programmet.*

Programmet er stadig under udarbejdelse, men når det er på plads bliver det at finde under punktet Program. Her kan du se, fordelt på festivalens forskellige scener, hvem der optræder og hvornår. Det er desuden her, du kan følge med under festivalen, hvis der kommer sidste øjebliks ændringer.

Vi håber, du vil tage godt i mod den nye hjemmeside. Hvis du har spørgsmål, kommentarer, eller der er information, du ikke kan finde, kan du kontakte vores webredaktør, Ann, på ann.soerensen@aalborg.dk.

* Vær opmærksom på, at enkelte forfattersamtaler kan kræve en separat billet.

 

Sponsorerne af Ordkraft

Følg os