Foreningen Ordkraft

Portræt billede af Árni Beck Gunnarsson

Árni Beck Gunnarsson

Festivalarrangør, podcastvært og tegneserieimpresario.

Árni Beck Gunnarsson har i over et årti arbejdet for udbredelsen af tegneserier i Danmark og af danske tegneserier internationalt. Han er en af folkene bag tegneseriefestivalen Art Bubble og grunden til, at bl.a. Mike Mignola (Hellboy) har gæstet Danmark. Han er også drivkraften bag Art Bubbles internationale arbejde med en række internationale præsentationer af danske tegneserier og deres skabere på festivaler i Europa og Nordamerika. Udover festivalarbejdet sidder han i bestyrelsen for Dansk Tegneserieråd.

Árni var medvært på podcasten “Tegneseriesnak” og lancerede for nyligt podcasten - Bag Stregen - hvor han snakker med danske og internationale tegneserieskabere. I 2024 forventer han at lancere yderligere to podcasts - “Jeg læser tegneserier” og “Tegneserier på skoleskemaet”.

Derudover arbejder han på en fortælling om en af Danmarks oversete helte - flyverlegenden og esset Kaj Birksted - som spillede en stor rolle i det norske flyvevåben under Anden Verdenskrig, efter han flygtede fra Danmark kort efter den tyske besættelse.

Du kan læse mere om Árni Beck Gunnarsson og finde links til hans mange projekter på https://linktr.ee/arnibeck 

Arni Beck Gunnarson

lørdag 06. april 2024 kl. 11:15 - 12:00
Undervisningslokale 3.3.17, Nordkraft
Føj til mit favorit Føj til favoritter