Foreningen Ordkraft

Dunkelfolket

Dunkelfolket

Ord er overflødige , når de lægges i munden på maske- og gadeteatret Dunkelfolket.

Dunkelfolket har efterhånden eksisteret i 34 år, og for tiden lægger de guldæg. Det gør de sammen med Marius Ungureanu, genial og virtuos bratschist og Monique Popescu, alsidig pianist og musikterapeut - og fungerende forestillingsleder.

"Guldæggene" er små forestillinger med et nyt tema for hvert æg, der lægges.

Guldæg nummer to er forestillingen "Adagio", som handler om at blive født som muldvarp med kyllinger som søskende, og den fælles eventyrlige rejse, der i sidste ende fører til en glædelig opdagelse. Her medvirker Jonas Jacobi Jensen, der er en ung historiefortæller, som til dagligt studerer musik på Aalborg Konservatorie, som "vidnet", der ser og hører alt, og med sin strubesang appellerer til forståelse og eftertænksomhed.

Vejen derhen er altid uforudsigelig og indebærer mange absurde, triste men også sjove episoder, der kulminerer i oplevelsen af den dybe forbindelse mellem alt liv og al skabelse, hvor medfølelse og accept af hinanden får lov til at udfolde sig, ligesom forståelsen af det sande, indre jeg. Det er muldvarpens gave til de andre, og denne gave bliver til slut delt med publikum, idet de alle bliver forbundet med hele flokken på scenen gennem en særlig tråd.

Vær med og bliv forbundet!