Foreningen Ordkraft

Mikkel Mosen
Foto: Les Kaner

Mikkel Mosen

Da Mikkel Mosen debuterede som forfatter i 2019 med romanen ’Ud af slumreland’, var det en 18 år gammel drøm, der gik i opfyldelse.

Lever vi det liv, vi drømmer om? Romanen 'Ud af slumreland' er en eksistentiel fortælling om at stå af ræset i storbyen for at søge det gode liv på en ø, om den svære balance mellem arbejdsliv og familieliv, om personlige ambitioner og uforløste drømme.

Romanen har fået en meget positiv modtagelse, og ved udgivelsen skrev forlaget: ”’Ud af slumreland’ er en af årets stærkeste debuter. Besøg Ærø med denne roman og tag på roadtrip med forfatterspiren Eik Enghoff, når han forfølger sin drøm om at blive forfatter. En stærk debut om at bryde ud af hamsterhjulet og forfølge sine drømme, om at stræbe som sine helte, men undgå deres fortabelse.”

Mikkel Mosen er født i Sæby i 1982. Han er uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Aarhus Universitet og har en bachelor i nordisk sprog og litteratur. Han boede på Ærø fra 2014-2021, hvor en stor del af romanen foregår. I 2021 flyttede den nordjyske forfatter hjem til barndomsbyen Sæby med sin hustru og to børn.

På Ordkraft kan du høre mere om hans debutroman samt arbejdet med den svære toer/den sjove toer.

Læs mere om Mikkel Mosen her.