Foreningen Ordkraft

Nicole Boyle Rødtnes
Foto: Anja Blaksmark

Nicole Boyle Rødtnes

Selv med 10 til 30 stavefejl i diktat og store læsevanskeligheder endte hun med at blive en af Danmarks mest populære børne- og ungdomsforfattere.

Både det gode og onde får plads i Nicole Boyle Rødtnes bogunivers. Hun har en stor fanskare af børn og unge, der elsker fortællinger om skeletter, monstre, pigevold, kærlighed og kloakkryb. Om fortællingerne foregår i det virkelige liv eller i en fantasiverden har ingen betydning for bøgernes hovedpersoner. De befinder sig altid i knibe et eller andet ubehageligt sted.

Nicole Boyle Rødtnes har skrevet mere 40 bøger for børn og unge, og er en af Danmarks mest produktive forfattere. Hun havde som barn og ung svært ved at læse og stave. Det afholdt hende heldigvis ikke fra at bliver en succesfuld forfatter.

I den forbindelse lovede Nicole Boyle Rødtnes, at hun aldrig ville skrive en kedelig historie. For hun ved, at finder man den rette bog, vil det sætte gang i læselysten.

Nicole Boyle Rødtnes er med på Funky Fredag, hvor hun vil fortælle mere om sit forfatterskab og sine imponerende mange serier som for eksempel ”Iltjagt”, ”Elverdans”, ”De unge helte” og ”Blitz”.

Læs mere om Nicole Boyle Rødtnes her