Foreningen Ordkraft

Rikke Oberlin Flarup
Foto: Cecilie Bødker

Rikke Oberlin Flarup

At fastholde og dele sine drømme er en blottelse af det allermest private, men også en genvej til at forstå sig selv.

I 2020 måtte Rikke Oberlin Flarup sande, at "Der kan ikke være 18 lilla mennesker i en konvolut". - Efter tabet af en nær ven, begyndte hun at nedskrive sine drømme. Bogen med den ejendommelige titel består således af 52 af de sjoveste, mest tankevækkende og poetiske drømme.

Ofte bliver vores drømme surrealistiske, og ikke sjældent iblandet sorger, bekymringer og glæder og andre elementer fra virkeligheden; hos Rikke Oberlin Flarup indgår blandt andet billig leverpostej og muterede sølvfisk på lige fod med dødsrigets dronning Persefone og en afdød morfar.

Rikke Oberlin Flarup er uddannet cand.mag i visuel kultur og debuterede som forfatter i 2018 med romanen "Telefontesten". Til dagligt driver hun mikroforlaget Arkiv for Detaljer og var i en årrække leder af Poesiens Hus og efterfølgende projektleder og chauffør på Poesiens Bus, et lilla folkevognsrugbrød med indbygget poesibibliotek og hyggekrog. For øjeblikket er Rikke i gang med en clairvoyantuddannelse og skal skrive speciale om drømmetydning.