Foreningen Ordkraft

Souvenirs – Sofie Bonde og Nils Torp
Foto: Souvenirs

Souvenirs

Underspillede pophits fra udkanten.

”Jeg troed’ du var hos Michael”, ”Han tog et nattog” og ”Jeg hader Susanne”. Hvis du også husker disse tre ørehængere fra 90’ene – sunget af Sofie Bondes klare vokal til Nils Torps fængende melodier – så er du helt med på, hvem duoen Souvenirs er. Til Ordkraft optræder de med en musikalsk snak om litteratur, sangtekster og musik.

Souvenirs har efterhånden været med på den danske popscene gennem 30 år og optrådt i et væld af musikalske sammenhænge. Med deres helt særlige underspillede, humoristiske tone tegner de kærlige portrætter af almindelige danskere, der sjældent er så almindelige endda.

Nils Torp startede sin musikalske karriere tilbage i 1970’erne, hvor han bl.a. turnerede med Jomfru Ane Teatret. Siden har han spillet med, produceret for og skrevet musik til et utal af navne i den danske rock- og folk-verden, bl.a. Kliché, Lars Lilholt, Steffen Brandt og C.V. Jørgensen. Sofie Bonde optræder både som sanger, skuespiller og danser – og har endda et par sæsoner været cirkusprinsesse i forbindelse med Souvenirs’ turnéaktiviteter med Cirkus Charlie.  

Læs mere om Souvenirs her.