Foreningen Ordkraft

Billede tilknyt til nyheden om

Bliv frivillig på Ordkraft

16. 01. 2023

Kom tættere på Ordkraft - og bliv en del af magien bag om Nordjyllands Ord- og Litteraturfestival i Aalborg.

Ordkraft er en stor organisme med utallige forgreninger. Og vi har vokseværk. Derfor har vi brug for nye, smilende ansigter til at møde publikum og få det praktiske til at klikke.

Som frivillig får du et gratis dagsarmbånd, en boggave - samt adgang til forplejning i vores volunteer lounge - og selvfølgelig et unikt blik ind i maskinrummet til en moderne litteraturfestival.

Din rolle

I første omgang vil dine opgaver være at tjekke billetter og vise festivalgæster hen til de rigtige scener; men når tingene spidser til kan vi også blive afhængig af dine evner til at fodre den øvre praktik.

Ordkraft sørger for, at du bliver briefet i din rolle og oplært ift. til de serviceprincipper Ordkraft-festival opererer efter.

I år har vi også brug for ekstra agenter til Generatorscenen, hvor opgaverne vil være mere alsidige. Har du erfaring med scenografi, et kreativt sæt hænder og kan du spille bold op af kreative indslag på en scene, så lad os høre fra dig.

Sådan kommer du i betragtning

Vi forventer (i begge tilfælde), at du:

  • lægger mindst 5 timers frivilligt arbejde - vi aftaler nærmere hvilken dag og hvordan du passer i vagtskemaet
  • er tilstrækkeligt mobil til at kunne forcere Nordkrafts store kompleks
  • har lyst til at gøre Ordkraft til en mindeværdig oplevelse for vore gæster

Lyder det som dig, så send en mail til ordkraft@aalborg.dk hvor du skriver en linje om dig selv - hvilke dage du kan - og om du har lyst til at være frivillig på Generatorscenen, scenerne udenfor eller evt. begge dele.

Skriv meget gerne et telefonnummer, som du kan træffes på. Vi sletter selvfølgelig alle informationsspor efter dig, såfremt vi ikke kan tilbyde dig noget i første omgang, og du ikke vil stå på venteliste.

Vi glæder os til at høre fra dig.