Foreningen Ordkraft

Billede tilknyt til nyheden om

Bliv frivillig på Ordkraft 2024

23. 11. 2023

Kom tættere på Ordkraft - og bliv en del af magien bag om Nordjyllands Ord- og Litteraturfestival i Aalborg. 

Ordkraft er en stor organisme med utallige forgreninger. Og vi har vokseværk. Derfor har vi brug for nye, smilende ansigter til at møde publikum og få det praktiske til at klikke. Og vi begynder allerede rekrutteringen nu.

Som frivillig får du et gratis dagsarmbånd samt adgang til forplejning - og selvfølgelig et unikt blik ind i maskinrummet til en moderne litteraturfestival. 

Din rolle 

Dine opgaver bliver primært at tjekke billetter ved de forskellige scener, vise festivalgæster hen til de rigtige scener eller at stå i informationen. Men hvis tingene spidser til kan vi også få brug for din hjælp til andre praktiske opgaver. 

Ordkraft sørger for, at du bliver briefet i din rolle og oplært ift. til de serviceprincipper Ordkraft-festival opererer efter. 

Sådan kommer du i betragtning 

Vi forventer at du: 

  • lægger mindst 5 timers frivilligt arbejde - vi aftaler nærmere hvilken dag og hvordan det passer i vagtskemaet
  • er tilstrækkeligt mobil til at kunne forcere Nordkrafts store kompleks (man skal stå meget og der er en del trapper)
  • har lyst til at gøre Ordkraft til en mindeværdig oplevelse for vore gæster

Lyder det som dig, så send en mail til gitte.toft@aalborg.dk, hvor du skriver en linje om dig selv - hvilke dage du kan. 

Skriv meget gerne et telefonnummer, som du kan træffes på. Vi sletter selvfølgelig alle informationsspor efter dig, såfremt vi ikke kan tilbyde dig noget i første omgang, og du ikke vil stå på venteliste. 

Vi glæder os til at høre fra dig.