Foreningen Ordkraft

Søs Egelind, Thomas Levin og Tobias Leander
Foto: Thomas Levin (foto: I. Hoffmeyer) Søs Egelind (foto: D. Capion) Tobias Leander (foto: R. Kongsgaard)

”Chancevask” - Se et live hørespil på Ordkraft

03. 03. 2022

Kom og oplev hørespillet ”Chancevask”, skrevet af forfatter Thomas Korsgaard, med skuespillerne Søs Egelind, Thomas Levin og Tobias Leander bag mikrofonerne.

Vi lytter mere og mere til litteratur. Et af de gammelkendte formater er hørespillet, men det er gået lidt i glemmebogen. Nu pifter Ordkraft hørespillet op i et samarbejde med Teater Nordkraft og lydteatret AKT1, der har specialiseret sig i at opføre ny dansk lyddrama live foran et publikum.

Kom og oplev hørespillet ”Chancevask” på årets Ordkraft-festival, skrevet af forfatter Thomas Korsgaard, med skuespillerne Søs Egelind, Thomas Levin og Tobias Leander bag mikrofonerne.

 

Chancevask er et humorfyldt drama om naboskab på godt og ondt

Den prisbelønnede forfatter Thomas Korsgaard er en mester i at beskrive akavede situationer, og han folder sig ud sammen med instruktøren Niels Erling, der er et nyt, stort talent i teaterverdenen.

Forestillingen løber af stablen på Royal Stage i Nordkraft 7. april kl. 16.30-17.30. Efter forestillingen kommer både Thomas Korsgaard og Niels Erling på scenen til en samtale om arbejdet med litteratur og teater.

Du kan købe billetter til årets Ordkraft-festival her