Foreningen Ordkraft

Gry Jexen står med blæst i håret og kigger til højre. Her ses Danmarks Læseklub 2022's logo og forsiden af "Kvinde kend din historie".
Foto:

Danmarks Læseklub 2022

14. 06. 2022

Vær med i Danmarks Læseklub, hvor vi i juni sammen læser vinderen af Læsernes Bogpris 2022: Gry Jexens ’Kvinde kend din historie’.

Hver dag fra 20. - 30. juni tager vi ’Kvinde kend din historie’ i små, veltilrettelagte bidder. Og du kan være med - hvad enten du er til bøger på skærm eller papir.

Gry Jexen har i den grad imponeret læserne med sin velresearchede og levende historieformidling, som gør kvinders historie tilgængelig for alle på en ny og spændende måde.

Derfor er ’Kvinde kend din historie’ en bog til alle, der vil vide mere om kvinder i danmarkshistorien og blive klogere på sig selv. Som deltager i Danmarks Læseklub får du en unik mulighed for at gå på opdagelse i historien og møde andre, der læser med på tværs af landet.

Lån bogen på dit lokale bibliotek eller eReolen - og læs med.


Vi krydrer din læsning med konkurrencer og videoresuméer, så du kan springe på undervejs i historien. Hver dag i perioden kigger vi nærmere på ét af bogens 9 temaer og nogle af de kvinder, vi står på skuldrene af i dag.

Vær med fra starten ved at tilmelde dig begivenheden på Facebook og få dagens debatoplæg, videointroduktioner og muligheden for at deltage i konkurrencen om et eksemplar af ’Kvinde kend din historie’.

Det er også i debatsektionen under begivenheden på Facebook, vi deler opslag og videoer.

Læs mere om Gry Jexen og ’Kvinde kend din historie’.

Danmarks Læseklub 2022 er et samarbejde mellem Litteratursiden, Danmarks Biblioteksforening, Ordkraft Litteraturfestival og de danske folkebiblioteker.