Foreningen Ordkraft

Peter Høeg
Foto: Henrik Saxgren

Deltag i Peter Høegs drømmeworkshop

31. 03. 2023

Med workshoppen ”Drømme og kreativ skrivning” giver forfatter Peter Høeg dig en enestående mulighed for låse op for drømmenes og sprogets potentiale.

Vil du vide mere om drømme? Og har du nogensinde overvejet, hvordan du kan bruge drømme som inspiration til kreativ skrivning, så er du slet ikke alene.

Der er endnu billetter tilbage til en særlig workshop, ledet af den anerkendte forfatter Peter Høeg, torsdag den 13. april kl. 18.30-22.00 på Teater Nordkraft.

Workshoppen fungerer som en del af Generatorscenen, hvis program i år er særligt dedikeret til netop drømme.

Sindets naturlige selvafbalancering

Peter Høeg beskriver workshoppens indhold således: Nattens drømme er en betydningsfuld del af vores naturlige kreativitet og en del af vores sinds naturlige selvafbalancering. Hver eneste drøm tilbyder en mulighed for at vokse som menneske - ved at lytte til hvad drømmen fortæller os.

Kreativ skrivning kan bruges som en nøgle til at åbne drømme med.
Og omvendt kan drømmenes temaer anvendes som inspiration ind i kreative processer.

På workshoppen vil vi berøre:

  • Grundlæggende drømmeforståelse og analyse
  • Måder hvorpå vi med skriftsproget kan åbne drømmene - som igen kan påvirke og inspirere vores skrivning.

Alle kan være med

Det kræver ingen forudsætning at deltage i workshoppen; blot almindelig nysgerrighed i forhold til drømme og en parathed til at forsøge at skrive om dem.

Og så skal deltagerne være indstillet på at arbejde med drømme, i både små grupper og i fællesrummet.

Vi vil bestræbe os på - i de timer, vi har sammen - at skabe et tillidsfuldt rum, som også er friholdt for enhver følelse af at skulle præstere. Og vi vil forsøge at finde en måde at tale om drømme og kreativitet på, så vi oplever, at vi kan sige noget dybt, uden at skulle udlevere os selv.

Få billetter tilbage

Alle med adgangsgivende billet til Ordkraft - enten partoutbillet til alle tre dage eller dagsbillet til torsdag - kan bestille en særskilt, gratis billet til workshoppen med Peter Høeg.

Køb din Ordkraftbillet samt billet til workshoppen på www.ord-kraft.dk.