Foreningen Ordkraft

Billede tilknyt til nyheden om

Donér en drøm til Generatorscenen

16. 01. 2023

Generatorscenen søsætter et tre-dage langt drømmeeksperiment. Vi er derfor på udkig efter drømmedonorer. Del din med os her.

Generatorscenen har alle sine dage været Ordkrafts eksperimenterende scene.
Et prøverum for konventionerne og for vovet tilgang. En manege, hvor publikum kan opleve, fascineres og chokeres af indslag, som ligger i periferien af, hvad du ellers vil forvente af en litteraturfestival.

Inden længe kan vi løfte sløret for, flere af de spændende forfattere, digtere, forskere og andre kloge hoveder, der er at finde på Generatorscenen d. 13.-15. april i Nordkraft.

Men i år prøver vi også noget helt nyt, idet vi lader dine drømme have indflydelse på både programmet,  scenografien og andres oplevelser på festivalen.

Vi mangler din drøm

I 2023 lancerer Generatorscenen et tre dage langt drømmeeksperiment. Derfor skal vi helt ned i underbevidsthedens maskinrum og søge inspiration i drømme fra nær, fjern og fra dig.  

Kunne du tænke dig, at det er din drøm, som andre kan opleve under festivalen, så kan du helt anonymt donere din drøm i formularen nedenfor. Der er ingen krav til drømmens længde eller form.

Vi dømmer ikke og tager os kærligt af alle drømmene - præcis som de er. Sådan kan vi alligevel bedst lide dem.

Drøm til os via: 

https://forms.gle/3urBF58LHUo3vYWi7

For yderligere information kontakt Iben Vestergaard, Program- og drømmeansvarlig på Generatorscenen, iben.vestergaard@aalborg.dk