Foreningen Ordkraft

Tine Høeg - romankoncert med Tour de chambre
Foto: Østre Gasværk Teater - Sara Galbiati

Et efterår fuld af Ordkraft

12. 10. 2021

Fra forelskelseskoncert med Tine Høeg til fællesspisning og forfatteraften med Benn Q. Holm og Anna Grue. Læs mere om vores kommende arrangementer i oktober og november.

Lad blot efterårets regn og rusk komme - vi inviterer indenfor til aftener med litteratur og musik i særdeles godt selskab. Glæd dig til et efterår fuld af Ordkraft, der lyser og luner. Du kan læse mere om vores kommende arrangementer herunder. 

 

Benn, Bowie og Berlin. Grue, Grin og (G)rovmord - forfatteraften i Hammer Bakker

Onsdag 27. oktober 2021 kl. 17:30 - 22:00

Oplev en dejlig sandwich med to af Danmarks toneangivende forfattere – eller er det en cocktail på en af Berlins hippe barer i 1970'erne? Du inviteres til en uforlignelig forfatteraften, der - som bøffen i burgeren – også byder på fællesspisning og jazz af international klasse.

Først skal vi sammen med Benn Q. Holm fordybe os i hans seneste roman ”Et stykke af tiden”. En bog, der udspiller sig i Berlin 1976, hvor der er optøjer, terrorisme, men også en sær søvngængeragtig atmosfære i den opdelte by, som en lomme i tiden. 

Og så er det krimidronningen Anna Grues tur. Grue, der især er kendt for at stå bag bogserien om detektiven Dan Sommerdahl. Anna Grue kommer og fortæller om sit arbejde med krimien ”Døden i kurbadet”, der er andet bind i hendes serie om efterlønsmodtager Anne-Maj Mortensen. 

Læs mere om arrangementet her

 

Tour de chambre - en forelskelseskoncert med forfatter Tine Høeg og musiker Simon Brinck

Onsdag 03. november 2021 kl. 18:30 - 20:00

Oplev forfatter Tine Høeg og musiker Simon Brinck i en romankoncert over Tour de chambre. Et fængslende og intimt lydunivers - eller et musikalsk heartbreak, som Tine Høegs forlag Gutkind kalder det. Koncerten begynder med en samtale mellem Tine Høeg og Helen Schrøder fra Teater Nordkraft.

Du får en ubændig lyst til at flytte på kollegie igen! – og dog.

Læs mere om arrangementet her

 

(Obs - arrangementet er desværre blevet aflyst) Familiejournal – er der noget galt? Forfatteraften med Maria Helleberg og Katrine Marie Guldager

Torsdag 25. november 2021 kl. 19:00 - 21:00

Kom og hyg dig med dine naboer og andet godtfolk, når de to forfattere Maria Helleberg og Katrine Marie Guldager gæster Nøvling Forsamlingshus. 

Taget på ordet, er en familiejournal en form for dagbog over en families liv og kriser. Netop noget denne aftens forfattere begge to har arbejdet med i deres seneste romaner. Hos Maria Helleberg er det sygdommen alkoholisme som spøger i familiejournalen, mens det for Katrine Marie Guldager er farens pludselige død i en ulykke, der er overskriften.

Læs mere om arrangementet her