Foreningen Ordkraft

Annette Bjergfeldt
Foto: Petra Kleis

Et livstykke kommer forbi - Varm op til Ordkraft 2022 i selskab med Annette Bjergfeldt

07. 01. 2022

Gå ikke glip af forfatter og musiker Annette Bjergfeldt, når hun kigger forbi en perlerække af Nordjyllands biblioteker for at fortælle om den vidunderlige, sjove og livskloge debutroman "Højsangen fra Palermovej".

Denne fabel - med dens mildest talt sprudlende og kulørte persongalleri - er et sandt festfyrværkeri af mennesker og historier. Og hvor forskellige den russiske morder og cirkusmormor Varinka, den svenske dueinstruktør Jan Gustav og bogens fortæller, den generte og mislykkede kunstmaler Esther, end er – ja, så er de i familie.

Familiebånd, der på godt og ondt binder dem sammen - de er en flok. Hvad familiebåndene betyder, vil Annette Bjergfeldt fortælle meget mere om. 

 

Ny bog på trapperne

Hun vil også løfte et lidt af sløret for af handlingen i sin nye og endnu ikke udkomne bog – det er noget med et sømandshjem i en fiskerby i Nordjylland – og igen er der vilde skæbner, som fletter sig ind i hinanden. 

"Højsangen fra Palermovej" er Annette Bjergfeldts første roman, og den har fået en fantastisk modtagelse. Bogen har været nomineret til Bogforums Debutantpris og solgt til 18 lande. Når Annette ikke skriver bøger, arbejder hun som professionel musiker, sangerinde og sangskriver. Hun har skrevet sange til både nationale og internationale kunstnere.

 

Her kan du møde Annette Bjergfeldt

Vi synes virkelig, du skal unde dig selv at opleve Annette Bjergfeldt berette om sine bøger, sine inspirationskilder og ikke mindst hvordan, hun laver researchen til sine bøger. Startskuddet på turnéen lyder i Aalborg d. 15. februar. Derudover kan du møde hende på følgende biblioteker: 

 

Annette Bjergfeldt bogturné 2022

 

Foredraget med Annette Bjergfeldt er en del af opvarmningen til Ord- og Litteraturfestivalen Ordkraft, som i 2022 afholdes den 7.-9. april i Nordkraft i Aalborg. Du kan finde mere info om arrangementerne på bibliotekernes hjemmesider. 

Du kan købe billetter til Ordkraft 2022 her