Foreningen Ordkraft

Billede tilknyt til nyheden om

Giv hjernen en velfortjent pause!

15. 01. 2024

Slip tankemylder, bekymringer og overtænkning. Mød forfatter og psykolog Martin Riis Kastrup på optaktstur i marts til Ordkraft i april.

Alle kender til tankemylder og bekymringer, der kører i ring. Først ryger søvnen, så overskuddet og livskvaliteten. Men hvad kan man gøre?

Martin Riis Kastrup er psykolog og en af forfatterne bag bogen ”Hjernero”. Til april medvirker han på Ordkraft, men allerede i marts besøger han en stribe nordjyske biblioteker.

- Løsningen er, fortæller han, at tænke mindre. For det er tankerne, der er årsagen til, at vi oplever at være stresset - ikke nødvendigvis vores omstændigheder.

Martin Riis Kastrup har på egen krop erfaret, hvad der sker, når man har alt andet end hjernero. Efter at have fået en kræftdiagnose, var tankerne og livsenergien ved at løbe fra ham. Heldigvis fandt han en metode, der virker.

- Når vi lærer at give slip på tankemylder, overtænkning og unødvendige bekymringer, vil vores stressniveau falde helt af sig selv.

Bliv klogere og lær at slappe af

Kom og bliv klogere på, hvordan du kan slukke for grublerier og bekymringer, hvordan du kan genoplade dine mentale batterier, og hvordan du kan bruge ”Hjernero” til at finde balance i dit arbejdsliv.

Du vil også få en toptunet optakt til selve Ordkraft med alt godt fra litteraturens verden, debatter og musik.

Hør foredraget på følgende biblioteker, alle dage kl. 19.00,

Tilmelding og billetter findes på bibliotekernes hjemmesider.