Foreningen Ordkraft

Billede tilknyt til nyheden om

Hjælp os med at komme rigtigt ned i din lomme

19. 10. 2022

I stedet for trykt papir, bliver festivalprogrammet nu sendt til mobilen i din lomme. Hjælp os med at komme rigtigt derned - og vind Iben Mondrups 'Vittu' og Christian Jungersens 'Du kan alt'.

Velkommen til ca. 2 minutters læsning, der absolut ikke handler om folketingsvalget.

Emnet for denne artikel handler derimod om et valg, vi foretog sidste år - og som vi har brug for din hjælp til at vurdere hvor godt, vi landede.

Sagen er den, at vi i 2022 gik fra et trykt til et digitalt program. Det lyder som en lille, næsten kedelig ting, men programmet er på flere måder den trygge vejviser, der hvert år bliver pejlet efter, når man som gæst skal sammensætte sin perfekte Ordkraft-dag.  

At skifte det trykte program ud med noget digitalt er derfor ikke en lille beslutning. 

Som en bæredygtig og ambitiøs festival vil vi imidlertid hellere bruge vores sparsomme budget på at booke unikke forfattere end på at skabe nye bunker af papirprogrammer, der efter 2-3 dage alligevel smides ud. 

Mindst lige så vigtigt kan et digitalt program opdateres fra minut til minut. Det er ikke - som vi flere gange har oplevet med papirudgaven - nærmest forældet i det øjeblik, det bliver trykt. Ændringer af tidspunkter og tilføjelser af nye navne opdateres med et tastetryk -  mens det kræver rettelak eller genoptryk at ændre i det fysiske.  

Det efterlader os alligevel med spørgsmålet om den nuværende, nye form er den rigtige. Derfor udskriver vi en konkurrencen, hvor du med dine svar, kan hjælpe os på vej mod den perfekte (program)version af os selv.

Har vi dine svar inden d. 28. oktober, så kan du vinde Iben Mondrups 'Vittu' og Christian Jungersens -roman 'Du kan alt' i to bind.

Link til den meget vigtige undersøgelse, som vi lover er kort

Og tak, hvis du deltager - du er i sandhed en ægte Ordkraft-ven.