Foreningen Ordkraft

Jens Blendstrup (fotograf: Lars Gundersen) og Albert Reinholdt
Foto: Jens Blendstrup (fotograf: Lars Gundersen) og Albert Reinholdt

Jens Blendstrup og Albert Reinholdt byder op til danse macabre i Nørholm Borgerhus

09. 02. 2022

Oplev forfatter Jens Blendstrup i samtale om de spraglede noveller i "Sorgens Balalajka" tirsdag den 29. marts 2022 kl. 19:00 - 21:00. Albert Reinholdt spiller op til fællessang og forkæler øregangene med gedigen jazz. Kom og grin højt sammen med dine naboer og andet godtfolk! 

Der er ham udbryderkongen som går igen, men kun kan overleve ved at spise umenneskelig store mængder sindssyg stærk ost - og så er der hende, der støber gamle sømænd ind i porcelæn nede i kælderen. Vil du ikke gerne møde dem?

Forfatter Jens Blendstrup kommer med sin karakteristiske fistelstemme og læser op af sin seneste sorgmuntre og ret syrede novellesamling ”Sorgens Balalajka”. Det er rent ud sagt skide skægt, også efterfølgende, når Jens Blendstrup indgår i en samtale med moderator Kenneth Schultz Gjerulff om, hvordan og hvorfor han finder på historier om Sarkofag-Ole og klovnen fra Lalandia og alle de andre rødder i bogens spraglede og gale persongalleri.

Unge nordjyske Albert Reinholdt vil med sine formidable jazz-hands spille op til fællessang før og efter de Blendstrupske udsvævelser – og forkæle øregangene med gedigen jazz i pausen, hvor der kan købes øl, vin og kaffe.

Læs mere om arrangementet i Nørholm Borgerhus og køb billetter her