Foreningen Ordkraft

Læseklub

Match making for læsere: Find din nye læsekreds under Ordkraft

06. 03. 2024

Leder du efter et læsefællesskab? Kom og mød forfatter Lotte Kirkeby til en snak om "Resten af sommeren". Vær sammen med andre læseglade mennesker, der har brug for flere i deres flok – eller vær med til at skabe en ny læsekreds.

Læsekredse, læsefælleskaber, læseklubber. Uanset hvad man kalder det, er det populært at mødes med andre læsere og sammen tale om og diskutere litteratur i forskellige afskygninger. Desværre er det ikke alle, som har lige nemt ved at finde læseglade ligesindede. Men nu har du muligheden!

Lørdag den 6. april inviterer Ordkraft i samarbejde med Velux Fonden og læsekredsene Sure gamle mænd og BogRiget til match making for læsere. Her kan du både møde forfatter Lotte Kirkeby og andre læsere til en snak om romanen ”Resten af sommeren”.

Vind ”Resten af sommeren” af Lotte Kirkeby
Forud for arrangementet har du mulighed for at vinde et eksemplar af ”Resten af sommeren”, så du er godt klædt på til at snakke med din måske kommende læseklub. Ordkraft sætter nemlig romanen på højkant til 10 heldige vindere.

For at vinde skal du svare på, hvilken dag du kan deltage i arrangementet ”Ordkraft kalder alle lystlæsere”. Skriv dit svar til ordkraft@aalborg.dk. Vindere trækkes den 18. marts 2024.

Gør din chance for at vinde større ved også at deltage i konkurrencen på Facebook og Instagram.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men kræver at du reserver en plads via linket her.