Foreningen Ordkraft

Cities Untold 2023: Cassandra Marie Sørensen, Silas Toft Poulsen, Billie Meredith, Safwat El-Sanossi, Marie Laurberg Nielsen, Selina Rom Andersen.

Ordkraft efterlyser Aalborgs hemmeligheder!

06. 09. 2022

Ord- og Litteraturfestivalen Ordkraft får besøg af seks unge forfattere fra Manchester, Aarhus og Aalborg, der leder efter ufortalte og skjulte historier om vores alle sammens by. De har brug for din hjælp…

Så ved du noget, som ingen andre ved om Aalborg? Kender du en hemmelighed om Aalborg, som du gerne vil inspirere forfatterne med?

Så lad høre fra dig her:

https://forms.office.com/r/1KXXScJP30

(Du kan også komme ind på Hovedbiblioteket og benytte vores boks til hemmeligheder, der står derinde).

Dine gode, ufortalte historier om Aalborg skal bruges i og som inspiration for værker og performances, som de unge forfattere skal producere ifm. deres besøg. 

Vi sørger naturligvis for at personhenførbare oplysninger tages ud, så vi ikke risikerer, at udlevere eller sætte nogen i en uheldig situation.

Cities Untold

Besøget er en del af projektet Cities Untold - et samarbejde mellem litteraturfestivalerne Manchester Literature Festival, LiteratureXchange i Aarhus og Ordkraft i Aalborg. Det udspringer af Manchester Samarbejdet – en kunstudvekslingsaftale mellem Manchester, Aarhus og Aalborg.

De unge forfattere, der deltager i projektet, er:

  • Billie Meredith
  • Safwat El-Sanossi
  • Marie Laurberg Nielsen
  • Selina Rom Andersen
  • Silas Toft Poulsen
  • Cassandra Marie Sørensen

Læs mere om Cities Untold og Manchestersamarbejdet.