Foreningen Ordkraft

Billede af mennesker, der står til en koncert. En mand har den ene arm i vejret.
Foto: Aalborg Kommune

Ordkraft genstarter Aalborg sammen med Aalborg Kommune

04. 08. 2021

Ordkraft er med til at genstarte kulturen i Aalborg Kommune med en række spændende arrangementer. Se her, om der ikke også er noget for dig.

Under hashtagget #ViGenstarterAalborgSammen har Aalborg Kommune støttet en række arrangementer, som du kan opleve kvit og frit i hele kommunen over de næste måneder.

Ordkraft har selvfølgelig meldt sig under genstartsfanerne, og vi har flere spændende arrangementer klar, som du kan melde dig til under program her på hjemmesiden.

Hvad kan du opleve?

Souvenir spiller og anbefaler bøger

7. september er der koncert med Souvenirs på Café Ulla Terkelsen London. Så er der mulighed for et gensyn med Mikael, Hannibal, Susanne og alle de andre fantastiske fortællinger. Arrangementet er fra kl. 19.30-20.30

Læs mere om arrangementet her

Anekdoter fra grønsfæren og digte med Andreas Kraul og Claus Nivaa

Andreas Kraul, fodboldkommentator og sportsjournalist på DR, deler ud af oplevelser og historier fra alverdens stadioner. Det litterære indslag leveres af forfatter og poetryslammer Claus Nivaa, der i foråret 2021 udgav en begavet og forrygende samling fodbolddigte.

Læs mere om arrangementet her

Viden, sorg og kvindeundertrykkelse med Jeanette Varberg og Charlotte Rørth

2. oktober kl. 14-16 kan du opleve en samtale om viden, sorg og kvindeundertrykkelse med Jeanette Varberg og Charlotte Rørth i Margrethekirken

Læs mere om arrangementet her

Mød kvinderne bag mummum.dk

4. oktober kan du møde kvinderne bag madbloggen mummum.dk og høre om deres kærlighed til mad og få inspiration til lækre hverdagsretter. Det er kl. 19-20.30 hos FOKUS Folkeoplysningen.

Læs mere om arrangementet her

Du finder alle Ordkrafts #ViGenstarterAalborgSammen arrangementer her.