Foreningen Ordkraft

Billede tilknyt til nyheden om

Tak for i år!

30. 04. 2024

Sikke en Ordkraft-festival! Vi har så småt fået vejret efter tre fantastiske dage fyldt med litteratur og ord, men vi kan stadig ikke få armene ned over det hele af ren og skær begejstring.

Årets festival har traditionen tro budt på en lang række forfattersamtaler. Derudover har et stort prisuddelingsshow været åbent for alle, ligesom flere debatter end tidligere fundet vej til festivalen. Vi er meget taknemmelige for jeres modtagelse af det øgede fokus.

Der skal i det hele taget lyde en stor tak til alle gæster, som lagde vejen forbi Ordkraft. Til dig, der deler vores glæde over forfattersamtaler, fryden ved eksperimenterne og øjeblikkene med ord. Vi har det bedste publikum – ingen tvivl om det.

Derudover skal der naturligvis også gå en tak ud til de mange frivillige kræfter, der i år har hjulpet og båret Ordkraft-festivalen oppe. Uanset hvor og hvordan I bidrager, vokser vi i kraft af jer og det fællesskab, der giver vores nordjyske ord- og litteraturfestival sin liv og form. I er uundværlige - tusind mange tak.

På vegne af hele Ordkraft-festivalen: Tak for dette års Ordkraft-festival.