Foreningen Ordkraft

Tine Høeg #vigenstarteraalborgsammen
Foto: Ordkraft

Vi genstartede kulturen sammen

10. 11. 2021

Gennem hele sommeren og efteråret har Ordkraft været med til at genstarte kulturen i dobbelt A med 10 skæve arrangementer rundt om i byen.

Flemming Quist Møller, Vigga Bro, Jeanette Varberg, Andreas Kraul, Maren Uthaug, Julie Midtgaard og Souvenirs var bare nogle af dem, aalborgenserne har kunnet møde til en perlerække af arrangementer i de seneste måneder. 

Ordkraft har været på besøg med litteratur, historier, samtaler og musik på caféer, i boghandler, baggårde, en kirke … ja, you name it.

Arrangementerne har alle været en del af indsatsen #ViGenstarterAalborgSammen, som skal hjælpe med at få gang i livet og kulturen i Aalborg Kommune efter lang tids nedlukning og restriktioner.

 

Måltid Andreas Kraul og Claus Nivaa #vigenstarteraalborgsammen

 

Et Ordkraft-aftryk i Aalborg 

Hvor har det været skønt at være samlet om musik- og litteraturoplevelser igen. Vi har mødt stor opbakning hos byens restauranter, caféer, boghandlere, kulturinstitutioner og foreninger.

Næsten 500 publikummer har fået en kulturoplevelse med litteratur som omdrejningspunkt et utraditionel sted i Aalborg. Det er været forrygende og absolut hyggelige aftener med skæve og intime events.

 

Litteraturbingo #vigenstarteraalborgsammen

 

Tusind tak for støtten til Aalborg Kommune, vores samarbejdspartnere, fantastiske optrædende og til alle jer, der lagde vejen forbi. Du kan se flere highlights og billeder fra arrangementerne her.

 

Samarbejdspartnere: 

Aalborg Boghandel

Bog & ide Bredegade, Aalborg

Center for Dansk Jazzhistorie

Folkekirkens Hus

Margrethekirken Aalborg

Cafe Ulla Terkelsen London

Wildebeest Gastropub

AbZalon Event Factory

Piano Day Aalborg

FOKUS Aalborg

Aalborg Kommune

Aalborg Bibliotekerne

Teater Nordkraft