Foreningen Ordkraft

Anders Kofoed
Foto: Pedersen

Anders Kofoed

En naturnørd kommer til byen.

Ingen beretter mere begejstret om den natur, der omgiver os, end biolog, zoolog og forfatter Anders Kofoed. I sine bøger til både små og store fortæller han om underlige dyrearter, fantastisk superkryb, gakket naturfænomener og selve meningen med livet til dem, der er nysgerrig på netop dette simple og alligevel komplekse spørgsmål.

Anders Kofoed er en fremragende naturformidler, der har en fantastisk evne til at gøre ethvert biologisk emne spændende og underholdende. Han har erfaring fra arbejde i Zoologisk Have, hos Den Blå Planet og på Danmarks Akvarium. Du ser ham ofte optræde på TV, hvor han er TV2’s dyreekspert ud i kryb og kravl. 

På årets Ordkraft-festival kan du både opleve Anders Kofoed fortælle om sin bog "Meningen med livet", og så sætter han gang i en spændende jagt på dyrenes superkræfter for børnefamilier (læs mere nedenfor). 

Læs mere om Anders Kofoed her

 

Ordkraft for familier 

Fredag d. 8. april sætter Anders Kofoed jagten på dyrenes superkræfter i gang fra Bibliotekernes Scene i Nordkraft, og så går turen til Hovedbiblioteket i Aalborg, hvor legestationerne åbner med sjove lege med fokus på dyr, superkræfter og bevægelse. 

Husk at der er gratis adgang for alle til Bibliotekernes Scene i Kedelhallen i Nordkraft. 

Program 

Kl. 16.00: Anders Kofoed sætter jagten på dyrenes superkræfter i gang fra Bibliotekernes
Scene i Kedelhallen i Nordkraft.

Kl. 16.10: Følg Ordkraft-guiden til Hovedbiblioteket, hvor legestationerne åbner. I kan blandt andet træne superkræfter sammen med DGI Nordjylland, finde luppen og gå på jagt efter smådyr i bibliotekshaven og få smagsprøver på dyr og andet godt.

kl. 17.00: Foredragssalen
Jagten afsluttes i selskab med Anders Kofoed, som deler sin store viden om dyrenes fantastiske liv.

17:20: Farvel og tak

 

Kom med ud i naturen med Anders Kofoed 

Verden er et vildt sted med de sejeste dyr - fx den store blåhval. Men de små dyr er også ret så vilde. Og dem kan du finde mange af her i Danmark.

Se med i videoen herunder og kom med Anders Kofoed på jagt efter super seje dyr, som du kan finde både inde og ude.