Foreningen Ordkraft

Stine Askov
Foto: Linda Hansen

Stine Askov

Udkommer i april med omsorgsgyseren "Varme hænder".

Stine Askov er født i1976 og debuterede i 2012 med Bid.

I 2022 udkom Nøjsomheden, en kærlighedshistorie om Mona fra ghettoen og Nikolaj fra det pæne Helsingør, der mødes over bøgerne og forelsker sig, mens Monas moster Tut ligger på hospice og Monas fætter Frederik driver sit falske havefirma, hvorfor han sælger stoffer. Nøjsomheden var nomineret til Mofibo awards, Marthaprisen, Læsernes bogpris. 

Stine Askov modtog i september 2023 Dansk Litteraturpris for sit forfatterskab.

I april 2024 udkommer Varme hænder om Camilla, der bliver hjælper for en kvinde med fysisk funktionsnedsættelse, i jobannoncen kaldet verdens nemmeste arbejde, men så viser det sig, at Mathilde, som kvinden hedder har en meget vanskelig frisure, der skal sættes, hvilket bliver betydende for relationen mellem dem.

I lighed med tidligere udgivelser, interesserer romanen sig for, hvordan mennesker bliver til dem de er, og hvorfor de agerer som de gør. Varme hænder er en bog om dynamikken i et arbejdsforhold, og om hvor langt man vil gå i omsorgen og forpligtigelsen for en anden.
Mens jeg skrev Varme hænder, var der tidspunkter, hvor jeg ikke turde at være alene hjemme med bogen og måtte tænde for radioen, så der i det mindste var lyden af normalitet i lejligheden.

Stine Askov

fredag 05. april 2024 kl. 13:15 - 14:00
Biffen sal B, Nordkraft
Føj til mit favorit Føj til favoritter

Stine Askov signerer

fredag 05. april 2024 kl. 14:10 - 14:20
Signeringsstand 2 – Kedelhallen, Nordkraft
Føj til mit favorit Føj til favoritter

Stine Askov

fredag 05. april 2024 kl. 17:00 - 17:45
Biffen sal A, Nordkraft
Føj til mit favorit Føj til favoritter