Foreningen Ordkraft

Billede tilknyt til nyheden om

Tak for en mageløs Ordkraft-festival

15. 04. 2023

Årets sidste applaus har lydt - scenelyset er slukket.

Men hvilket brag af en festival var det ikke lige i år!

Stor tak til dig, der deltog og forundredes; som lod dig overraske, begejstre og som gav os dine smil og drømme. Til dig, der delte vores glæde ved magien i samtalerne, fryden ved eksperimenterne og øjeblikkene med ord. Vi har nok noget af det bedste publikum, der kan opdrives på den nordlige halvkugle - muligvis den sydlige med. 

2023 blev et år med mange nyskabelser og satsninger. Vi er ekstremt lykkelige for den modtagelse og de nye samarbejdspartnere, vi har fået gennem nye formater som TEDxAalborg, ComixCraft, den nystiftede Vi ♥ bogbloggere, Cities Untold, Demokratikomissionen og mange flere. Vi glæder os til at udvikle dem, relationerne og os selv videre, samt bringe jer mange flere nye tiltag til næste år.  

Endelig, så skal der gå en tak ud til de mange frivillige kræfter, der i år har hjulpet og båret Ordkraft-festivalen oppe, Uanset, hvor og hvordan I bidrager, vokser vi i kraft af jer og det fællesskab, der omgiver og giver vores nordjyske ord- og litteraturfestival sin liv og form, I er mageløse, uundværlige - tusind mange tak. 

På vegne af hele Ordkraft-festivalen: Tak for dette års Ordrkaft-festival.